De Kortendijk bij Tholen.
De Kortendijk bij Tholen.

Fotowedstrijd gemeentegids geopend

In september van dit jaar verschijnt de nieuwe gemeentegids van de gemeente Tholen. Wederom kan men meedoen aan de fotowedstrijd. De beste plaatjes van Tholen en Sint-Philipsland komen in de gids. 

Foto's insturen kan tot en met 7 juni 2017 hun foto. Foto's insturen kan via de website van de gemeente. Op de foto kan een typisch Thools evenement staan, een landschap, een bouwproject, een kern of een vereniging. 

Aan de wedstrijd zijn wat voorwaarden verbonden. Alleen inwoners van de gemeente Tholen mogen deelnemen en per persoon mogen maximaal twee foto's worden ingeleverd. De foto's moeten in deze gemeente genomen zijn en ambtenaren zijn uitgesloten van deelname. De bestandsgrootte moet minimaal 1,2 MB zijn. Als er personen op de foto's staan dan adviseert de gemeente die geportretteerden eerst om toestemming te vragen. 

Waardebon

Vorig jaar zijn er bijna 140 foto's ingestuurd. Uiteindelijk kwamen de beste drie foto's op de voorpagina van de gemeentegids en waren er nog enkele eervolle vermeldingen. De makers van de beste drie foto's krijgen bovendien een VVV-bon. De eerste prijs is een VVV-bon van 75 euro, de tweede voor 50 en de derde voor 25 euro.  Burgemeester Ger van de Velde en communicatiemedewerkers vormen de officiële jury. Ze nemen het oordeel van eilandbewoners die via Facebook meestemmen, mee in hun oordeel.