Prinsenland Open

Op de vier banen van T.V. Dinteloord wordt van 25 september tot en met 1 oktober een toernooi georganiseerd voor tennissers ouder dan 17 jaar. Het Prinsenland Open toernooi is het laatste in de regio voor ranking van de KNLTB. Deelname staat open voor de speelsterkten 3 tot en met 8, en zowel bij de heren als de dames worden enkel- en dubbelpartijen gespeeld. In het finaleweekend wordt ook vanuit de keuken geserveerd: er zullen diverse gerechten verkrijgbaar zijn.

Biljarten

De uitslagen van de onderlinge competitie bij biljartclub De Blauwe Vinger zijn als volgt:

J. van Schie-F. van Bennekom 10-7,308 p; J. van Schie-J. ten Hoeve 10-9,259 p; F. van Bennekom-W. Wagenaar 10-7,333 p; H. Mangelaars-P. Wessels 9,048-10 p; W. Wagenaar-H. Mangelaars 10-9,048 p.

Metamorfose clubhuis

Er valt wat te vieren bij Tennisvereniging Dinteloord. Met hulp van tientallen vrijwilligers heeft het houten clubhuis aan de Dorus Rijkersstraat een complete metamorfose ondergaan. Er is wekenlang geschuurd en geverfd, de tapijttegels en het meubilair zijn vervangen én de bar is eigentijds afgetimmerd met steigerhout. ,,Er is fors geïnvesteerd, onder andere dankzij de steun van enkele sponsors", vertelt voorzitter Marco Renkema. ,,We hebben ook een aantal ramen vervangen, en er is energiezuinige verlichting aangebracht." Zondag is er een heropeningsfeest. Aansluitend start het Open Prinslandtoernooi.