Abonnementen

De Eendrachtbode is er voor wie wil weten wat er op Tholen en Sint Philipsland speelt. De krant verschijnt elke donderdag en geeft je allerlei unieke verhalen en een overzicht van het Thoolse nieuws. 

 

In de Eendrachtbode lees je persoonlijke verhalen, interviews, over de Thoolse politiek, ondernemen, sport, culturele activiteiten, kerkelijk nieuws. Daarnaast ben je goed op de hoogte van wat er op Tholen en Sint Philipsland te doen is voor jou en je gezin op het gebied van evenementen, ondernemen, kunst en cultuur. 

 

De Eendrachtbode heeft verschillende abonnementssoorten. Alleen abonnees kunnen alles lezen wat de Eendrachtbode te bieden heeft. 

 

Ben je hier nieuw komen wonen en wil je inburgeren? Als je de Eendrachtbode gelezen hebt, kun je overal over meepraten. 

 

 

Digitaal abonnement

Sinds mei 2023 hebben we een digitaal abonnement. Nieuwe abonnees krijgen een mailtje om een wachtwoord aan te maken en hebben daarna toegang tot het portaal. Daar staan de kranten van de afgelopen weken in. Je krijgt dan elke donderdag een mailtje als de nieuwe krant er is. 


Bent u een nieuwe abonnee of wilt u uw abonnement aanpassen? Dan is het belangrijk om duidelijk in het onderstaande formulier aan te geven wat u wil. In het laatste vakje 'type abonnement' kunt u dat aangeven. Gebruik daarvoor de types abonnement zoals die omschreven staan in de tabel onder het kopje prijzen. 

 

Wie al een abonnement op de papieren krant heeft en de krant ook digitaal wil ontvangen, kan ook het onderstaande formulier gebruiken. Het is dan belangrijk dat u dit bij het vakje 'type abonnement' dat duidelijk aangeeft. Schrijf dan in het laatste vakje 'ook digitaal'. De kosten van € 7,50 worden dan automatisch afgeschreven. 


Wilt u uw papieren abonnement omzetten in een digitaal abonnement, schrijf dan 'digitaal i.p.v papier' in het vakje. 

 


Prijzen 2023 

Incasso

Factuur

Papier+digitaal

€ 60

€ 62,50

Papier

€ 52,50

€ 55

Digitaal

€ 47,50

€ 50

Papier half jaar

€ 31,25

€ 33,75

Postabonnement

€ 108,95

€ 111,45


Voornaam *

Achternaam

Straat + huisnummer * 

Postcode *

Woonplaats *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

IBAN rekening *

Type abonnement *