Abonnementen

De Eendrachtbode is er voor wie wil weten wat er op Tholen en Sint Philipsland speelt. De krant verschijnt elke donderdag en geeft je allerlei unieke verhalen en een overzicht van het Thoolse nieuws. 

 

In de Eendrachtbode lees je persoonlijke verhalen, interviews, over de Thoolse politiek, ondernemen, sport, culturele activiteiten, kerkelijk nieuws. Daarnaast ben je goed op de hoogte van wat er op Tholen en Sint Philipsland te doen is voor jou en je gezin op het gebied van evenementen, ondernemen, kunst en cultuur. 

 

De Eendrachtbode heeft verschillende abonnementssoorten. Alleen abonnees kunnen alles lezen wat de Eendrachtbode te bieden heeft. 

 

Ben je hier nieuw komen wonen en wil je inburgeren? Als je de Eendrachtbode gelezen hebt, kun je overal over meepraten. 

 

 

Digitaal abonnement 

Sinds mei 2023 hebben we een digitaal abonnement. Je krijgt dan elke donderdag een mailtje als de nieuwe krant er is. Natuurlijk kun je de krant van die week of voorgaande weken ook op andere momenten lezen. 


Bent je een nieuwe abonnee of wil je jouw abonnement aanpassen? Dan is het belangrijk om duidelijk in het onderstaande formulier aan te geven wat je wil. In het laatste vakje 'type abonnement' kun je dat aangeven. Gebruik daarvoor de types abonnement zoals die omschreven staan in de tabel onder het kopje prijzen. 

 

Wie al een abonnement op de papieren krant heeft en de krant ook digitaal wil ontvangen, kan ook het onderstaande formulier gebruiken. Het is dan belangrijk dat je dit bij het vakje 'type abonnement' dat duidelijk aangeeft. Schrijf dan in het laatste vakje 'ook digitaal'. De kosten van € 7,50 worden dan automatisch afgeschreven. 


Wilt je jouw papieren abonnement omzetten in een digitaal abonnement, schrijf dan 'digitaal i.p.v papier' in het vakje.                       

 

Abonnementen 2024

Papier+Digitaal
€ 62
€ 64,50
Papier
€54,50
€ 57 
Digitaal
€49,50
€ 52
Papier half jaar  €33,25
€ 35,75
Postabonnement
€130
 132,50

 


Voornaam *

Achternaam

Straat + huisnummer * 

Postcode *

Woonplaats *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

IBAN rekening *

Type abonnement *