Logo eendrachtbode.nl

Heien voor woontoren Sint-Annaland in september

De heipalen voor 18 appartementen op het havenplateau in Sint-Annaland gaan in september de grond in. Zeven zijn er verkocht, waaronder de twee penthouses. ,,Aanleiding genoeg om te starten'', zegt bouwadviseur Roberto Truijers uit Oostvoorne. Anders zou het volgend jaar worden, want voor 1 oktober moet de fundering klaar zijn. Vanwege het stormseizoen mag er tussen 1 oktober en 1 april niet aan de zeewering gewerkt worden.

Vanaf 1 april had er dus al begonnen kunnen zijn, maar de projectontwikkelaar hoopte steeds op meer kopers. ,,Er zijn enkele kandidaten afgevallen en ook weer bijgekomen. Als men straks ziet dat er daadwerkelijk begonnen is, hopen we ook die andere 11 appartementen sneller te kunnen verkopen'', zegt Roberto Truijers.

Vijf bouwlagen
De prijzen variëren van 165.000 voor een tweekamer appartement tot 325.000 euro voor een driekamer appartement. Allebei vrij op naam. Het complex bestaat uit vijf bouwlagen met de twee penthouses op de vijfde verdieping. De vier
lagen daaronder omvatten elk 4 appartementen. Op al die vier niveaus zijn er nog te koop. De woontoren komt wat opgetild te staan. Onder het complex zijn de bergingen en deels ook parkeerruimten.

reageer als eerste
Meer berichten