Logo eendrachtbode.nl
De eerste zeven kandidaten van de SGP voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 na goedkeuring door de leden in de Hoeksteen te Scherpenisse, v.l.n.r.
Henk Geluk, nieuweling Kees Knulst, lijsttrekker Peter Hoek, fractievoorzitter Peter Kraamer, Cees Verloop, Arjen Quist en Aad Prins.
De eerste zeven kandidaten van de SGP voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 na goedkeuring door de leden in de Hoeksteen te Scherpenisse, v.l.n.r. Henk Geluk, nieuweling Kees Knulst, lijsttrekker Peter Hoek, fractievoorzitter Peter Kraamer, Cees Verloop, Arjen Quist en Aad Prins.

Chris Koopman moet wijken voor academicus Kees Knulst

Chris Koopman (63) uit Sint-Maartensdijk mag niet verder als raadslid voor de SGP. Hij heeft zich volgens bestuur en selectiecommissie niet aan de afspraak gehouden om in 2016 al plaats te maken voor een jongere. Hoewel Koopman zich ook in maart 2018 herkiesbaar wilde stellen, heeft de partijleiding daar nu een stokje voor gestoken. De 27-jarige Kees Knulst uit Sint-Maartensdijk wordt zijn opvolger. 

De SGP gaat weer voor 6 raadszetels, zegt lijsttrekker Peter Hoek. ,,Met veel elan gaan we de verkiezingscampagne in om voor continuering te zorgen. Met bijna 4000 stemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen dit jaar, moet dat gaan lukken. De SGP is de grote stabiele factor in de Thoolse gemeentepolitiek. We doen niet gek, we zijn betrouwbaar en nemen verantwoordelijkheid voor het bestuur van onze gemeente. De Thoolse burger wil geen heisa'', aldus Hoek. 

Lees het hele verhaal over de SGP én de reactie van Chris Koopman in de Eendrachtbode van 23 november. 

Meer berichten