Logo eendrachtbode.nl
Een paar jaar geleden gebeurde hetzelfde. Toen kwam samen met de radio- en televisieverslaggeving ook de Zeeuwse band Racoon mee.
Een paar jaar geleden gebeurde hetzelfde. Toen kwam samen met de radio- en televisieverslaggeving ook de Zeeuwse band Racoon mee.

Zorgboerderij Intzadel bij Oud-Vossemeer in uitzending Serious Request

Tholenaren die zaterdag bij de Serious Request-actie van zorgboerderij Intzadel in Oud-Vossemeer zijn, kunnen zichzelf die avond terug horen en zien op nationale televisie en radio. Radioverslaggever Lex Uiting van 3FM komt zaterdag langs bij de boerderij aan de Leguitsedijk. Tijdens inzamelactie Serious Request, die op kerstavond afloopt, bezoekt de verslaggever iedere dag een plek in Nederland waar geld wordt ingezameld voor de landelijke actie. 's Avonds is er van half acht tot half negen een liveverbinding met de dj's in het Glazen Huis in Apeldoorn.

Overdag kan men bij Intzadel eigengebakken wafels kopen, een origami kraanvogel maken en een gokje wagen bij 'schijt je rijk'. Er kan gewed worden op de plek waar paarden hun behoefte doen. Van de actie, van een tot vier uur 's middags, wordt een compilatie gemaakt voor de uitzending. Dit jaar wordt er geld ingezameld om gezinsherenigingen in conflictgebieden mogelijk te maken.

Meer berichten