Logo eendrachtbode.nl

Jarige Gerard Hengstmengel uit Smerdiek eigen stoel bij Leger des Heils

Hij werd toegezongen bij binnenkomst, er was taart en zijn stoel bij de boekenhoek was versierd. Gerard Hengstmengel was er dinsdagmiddag door verrast toen hij het dienstencentrum van het Leger des Heils in Sint-Maartensdijk binnenkwam.

De Smerdiekenaar was 85 jaar geworden en is een trouwe bezoeker van Loods3. Dat wilden de medewerkers van het dienstencentrum niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ze wachtten hem op toen de deuren om half twee open gingen en zongen Lang zal hij leven. Voor Hengstmengel hoefde het niet zo. Hij pakte eerst zijn rode zakdoek maar eens om zijn neus te snuiten na het fietstochtje van huis naar de Sportlaan. Hij kreeg onverwacht veel aandacht.

Oorkonde

De jarige kreeg een soort oorkonde van Het Leger des Heils met deze tekst: 'Omdat u ook al jaren onze trouwste klant bent en nooit om een praatje verlegen zit, altijd iets interessants te vertellen hebt over geschiedenis, landschap of gereedschap of wat dan ook, vieren we deze verjaardag met een gratis kopje koffie en een leuke verrassing.'

Meer berichten