Afbeelding

'Spel Smerdiek in eerste helft biedt perspectief'

Dat Smerdiek zaterdag zou winnen van Vossemeer was geen verrassing. Het lot van het elftal uit Oud-Vossemeer werd in de eerste helft al bezegeld met een 3-0 achterstand. Jeffrey Kruf zette er nog één met een penalty, maar ook Smerdiek scoorde nog eens. Thijs Bahlke zette zijn tweede goal en maakte de 4-1: de eindstand van de wedstrijd. Het voetbal dat de thuisploeg in de eerste helft liet zien, biedt perspectief voor volgende wedstrijden, zei trainer Bram Kot na afloop. In de tweede helft was de voorhoede van Vosmeer vaker bij het goal van Smerdiek te zien dan in de eerste 45 minuten.

Vossemeer-grensrechter Adri Capelle, vader van speler Robin Capelle, werd in de tweede helft door de scheidsrechter het veld afgestuurd. De arbiter vond dat hij zich te veel bemoeide met diens beslissingen André de Bruijn nam het toen over.