Logo eendrachtbode.nl

Eilandpop in Meulvliet afgelast

Door tegenvallende kaartverkoop gaat wat de eerste editie van Eilandpop had moeten zijn, niet door. ,,Met pijn in ons hart hebben wij dit besluit moeten nemen. Een besluit wat we zo lang mogelijk hebben uitgesteld, omdat wij als liefhebbers van live-muziek, Eilandpop de kans hadden willen geven om te groeien naar een vast plekje op de evenementenkalender van Tholen", schrijft de organisatie donderdag op Facebook. De bandjesavond zou zaterdag 7 april in Meulvliet worden gehouden. 


,,De afgelopen weken en maanden hebben wij er alles aangedaan om het festival onder het voetlicht te brengen en dit leek goed te slagen met veel aandacht in de Thoolse, Zeeuwse en West-Brabantse media. Zelf waren wij hierdoor overvallen; wat een aandacht. Ook op Facebook en Instagram waren er veel volgers en reactie's op onze berichten. Helaas heeft alle energie en aandacht voor Eilandpop niet geleid tot een kaartverkoop waar wij de laatste week mee in durven te gaan." 

,,Omdat wij met een subsidie van de gemeente Tholen werken en wij zelf een groot financieel risico niet kunnen verantwoorden, hebben wij dit droevige besluit moeten nemen." Wie een kaart gekocht heeft kan die bij het verkoopadres retourneren. 
 

Meer berichten