Logo eendrachtbode.nl

Meer livemuziek bij VrijmiboTho

Er is volgende week vrijdag bij VrijmiboTho meer livemuziek dan gebruikelijk. De mensen die uit hun werk een drankje komen doen op de scheepswerf van Van Duijvendijk kunnen luisteren naar diverse (lokale) muzikanten.

Als de klok vijf uur slaat, gaan de deuren naar de scheepswerf bij de jachthaven in Tholen open. Dan zorgt dj Kenny Jansen uit Tholen voor de eerste zomerse plaatjes. ,,Stilstaan wordt lastig", zegt Vincent van der Male namens de organisatie. ,,Ze noemen hem ook wel Kenny Dansen."

Akoestisch duo

Vervolgens is het podium voor Marieke Ewoldt en Pieter Heijboer. De zangeres uit Klundert en Setallandse gitarist brengen bekende nummers in een akoestisch jasje. Bijvoorbeeld hits van Norah Jones en Caro Emerald. DJ Bartho, Barry de Jonge uit Sint-Annaland, zorgt dan voor dansplaatjes. Wie niet danst, kan eten halen bij één van de drie foodtrucks. ,,Mensen hoeven dus niet naar huis te gaan om te eten", zegt Van der Male.

Zondervrees

De salsaband Zondervrees keert weer terug naar het podium op Tholen. Vorig jaar was deze vierkoppige groep ook al van de partij. Ze vullen de Thoolse lucht wederom met Caraïbische klanken.

Zangeres Sabine van der Zwan gaat daarna 'freestylen' samen met een dj. Ze zal hits uit de jaren zeventig en tachtig mee gaan zingen. Tenslotte gaan Vince Vela (Van der Male) en Ostrea (Martin de Waal) een zogeheten 'back to back' dj-set draaien. ,,We gooien het over een iets andere boeg", zegt Van der Male. ,,Iets meer livemuziek dan voorheen. Ook zal de dj-tafel op een bijzondere plek staan."

Meer berichten