Logo eendrachtbode.nl

Desiree Sondermeijer woonde bijna op heel het eiland

De 49-jarige Desiree Sondermeijer heeft ongeveer op heel het eiland Tholen gewoond en maakt zich inmiddels klaar om van Poortvliet te verhuizen naar Sint-Annaland. ,,Ik ben zo vaak verhuisd in mijn leven dat het me niet echt uitmaakt", vertelt ze.

Een beetje Zeeuws bloed heeft ze wel, ondanks dat ze opgroeide in Rotterdam. ,,Mijn over-overgrootmoeder kwam van Schouwen-Duiveland, dus er zit toch een beetje Zeeuws in me", vertelt ze. ,,Ik vind het hier heerlijk. Ik geniet vooral van de rust. We zijn vorige week naar Luxemburg geweest en hoe leuk en gezellig dat ook was, als ik de watertoren van Scherpenisse zie ben ik toch blij dat we bijna thuis zijn."

Naar Sint-Annaland verhuizen daar heeft Desiree geen moeite mee. ,,Er hangt daar een goede sfeer en er is altijd wel wat te doen, zoals de braderie. Hier is niet zoveel meer. Ik ga het weidse uitzicht hier missen, maar we krijgen er een levensloopbestendig huis voor terug. We zijn nu nog gezond en we kunnen alles nog, maar je kunt niet in de toekomst kijken."

Lees verder in de Eendrachtbode van 27 september. 

Meer berichten