Logo eendrachtbode.nl
De broers Frank en Marcel Wilthagen zijn een van de twee genomineerd.
De broers Frank en Marcel Wilthagen zijn een van de twee genomineerd.

Wilthagen en Budelpack genomineerd voor Zeeuws familiebedrijf van het jaar

Budelpack in Poortvliet en Wilthagen in Tholen zijn samen met schildersbedrijf Wilhelm in Zaamslag in de race voor de titel Zeeuws familiebedrijf van het jaar. Uit ruim 100 nominaties zijn deze bedrijven door een selectiecommissie gekozen als de finalisten voor 2019 omdat zij de leefbaarheid in Zeeland vergroten. Dat is het thema van de uitreiking dit jaar.

Dit jaar wordt de winnaar opnieuw bepaald door de vakjury en de publieksstemmen. De jury bestaat uit Jo-Annes de Bat (Provincie Zeeland), John Dane (HZ University of Applied Sciences) en Aart-Jan Witte (TMC, winnaar vorige jaar). Naast het juryoordeel, mag iedereen stemmen op zijn of haar favoriete familiebedrijf. De uitreiking is 22 oktober in Goes. De organiserende partijen stellen gezamenlijk een prijzenpakket samen ter waarde van enkele duizenden euro's.

Stemmen kan vanaf nu t/m 17 oktober door een SMS te sturen naar 4411. In deze SMS zet u Familiebedrijf gevolgd door uw favoriet. Stuur dus de volgende berichtjes naar 4411*:

• Familiebedrijf Budelpack

• Familiebedrijf Wilhelm

• Familiebedrijf Wilthagen

SMS'jes met andere teksten dan bovenstaande tellen niet mee.

Het versturen van een SMS kost zestig cent. Minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Per telefoonnummer kan maar één stem uitgebracht worden. 

Meer berichten