Logo eendrachtbode.nl

’Ik ben nog nooit zó zenuwachtig geweest’

Zorah Lagerwerf was niet eerder zo zenuwachtig dan voor haar optreden in talentenjacht The Voice. Vrijdag was ze op televisie te zien. Het optreden is hier terug te kijken. 

Ze bracht het nummer Always remember us this way van Lady Gaga en alle vier de coaches draaiden voor haar. ,,Van tevoren had ik al iemand in mijn hoofd, maar toen ze tegen me begonnen te praten, voelde dat ineens toch anders." Ze koos voor Waylon.

Tilburg

Zorah is opgegroeid in Oud-Vossemeer, waar haar ouders nog wonen. Zelf woont ze inmiddels op kamers in Tilburg. Over het verdere verloop van de talentenwedstrijd mag ze niks verklappen. Voorlopig is ze in ieder geval door naar de volgende ronde.

Roncalli 

Als kind al stond Zorah in musicals op het CKB in Bergen op Zoom en tijdens haar middelbare schooltijd op het Roncalli nam ze deel aan de Junior Musical Class. ,,Daar begon het eigenlijk allemaal", vertelt ze. ,,Maar toen richtte ik me meer op theater. Ik wist helemaal niet dat ik kon zingen!" Na haar examen koos ze dan ook voor een theateropleiding. ,,Zangles hoorde er ook bij en daar hoorde ik eigenlijk pas voor het eerst dat ik best aardig zing." Haar zangdocent was onder de indruk van Zorahs stem en stimuleerde haar voor de zangopleiding te kiezen.

Meer berichten