Logo eendrachtbode.nl

Smerdiekenaar bij toeval positief getest op corona

Bij een inwoner van Maartenshof is het coronavirus vastgesteld. De oudere man uit Sint-Maartensdijk heeft behalve lichte koorts geen coronaklachten, maar was vanwege andere medische complicaties in het Bravis ziekenhuis. De besmetting is zondagavond vastgesteld en was bij de laatste update van de GGD Zeeland nog niet bekend. 

Voetbalvereniging Smerdiek heeft er maandagmiddag een bericht van op hun website geplaatst. Daar staat dat de besmetting afgelopen vrijdag 13 maart is vastgesteld, maar dat spreekt een familielid tegen. Het bericht is inmiddels van de website van de vereniging gehaald. De man is een rustend lid en heeft wel degelijk zaterdagmiddag 7 maart de kantine van de voetbalvereniging in Sint-Maartensdijk bezocht. Hij is dus alleen pas zondag positief getest. 

Niet in quarantaine 

Inmiddels is er contact geweest met de GGD en is de besmetting daar bekend. ,,Het kwam per toeval aan het licht"', vertelt de schoondochter over haar schoonvader. Anders dan vorige week geadviseerd werd, hoeven zij en haar gezin niet in quarantaine te blijven. 

Meer berichten