Logo eendrachtbode.nl

Als je de politie belt neemt Joyce Versluis uit Smerdiek op

Joyce Versluis (33) werkt bij de politie in Bergen op Zoom. Ze krijgt daar alles te horen wanneer mensen naar de politie bellen, als het niet om een spoedgeval gaat. Joyce was toe aan een nieuwe uitdagingen heeft het erg druk met gezin, werk en cursussen. Ze woont heel haar leven al in Sint-Maartensdijk en is erg gesteld op rust en ruimte.

,,Ik ben niet iemand die er altijd van gedroomd heeft om politieagent te worden. Het is ook helemaal niet de bedoeling om de straat op te gaan. Ik was bij mijn vorige werkgever na acht jaar toe aan een nieuwe uitdaging en hoorde van een oud-collega dat het prima beviel bij de politie.” Vorig jaar kon Joyce bij de registratie op het servicecentrum beginnen als assistent intake servicemedewerker. Het is niet alleen maar administratief, want ze moest officieel beëdigd worden als politiemedewerker. Ze krijgt immers van alles te horen, en moet na een melding actie ondernemen. Eerst werkte ze enkele maanden in Oosterhout. Maar sinds 1 januari zit de Thoolse in Bergen op Zoom in het nieuwe gebouw.

Lees het hele verhaal met Joyce Versluis in de Eendrachtbode van 14 mei. Neem een abonnement of haal een exemplaar bij de losse verkoopadressen. 

Meer berichten