Logo eendrachtbode.nl
Foto: Arjan van Dijke (midden) tekent de intentieverklaring. Links van hem Carina van Vossen, rechts Janine Vroegop. Achterin staan hun twee Leo’s en zoontje Max van Vossen.

Dames die samenwerkten in ’t Baeken nu in Havenzicht

Voor de horeca van Havenzicht is een uitbatersduo gevonden: Carina van Vossen en Janine Vroegop gaan samen een brasserie runnen in Sint-Annaland. Zij hebben met pandeigenaar Arjan van Dijke een intentieverklaring getekend om de samenwerking alvast te bezegelen. De bedoeling is dat de brasserie, na de verbouwing, aan het begin van het seizoen 2021 open kan.

De gedekte tafeltjes hadden al wat argeloze Belgen getrokken naar het terras van Havenzicht. Ze stonden er alleen voor de show. Ze zijn er om het moment aan te kleden om Carina van Vossen en Janine Vroegop als de nieuwe horecabazen van Havenzicht te presenteren. Zij willen er een brasserie in beginnen, met broodjes afhaal en thema-avonden. 

Mis de horeca

De dames voelen zich geen van beiden echte keukenprinsessen, dus een kok moet nog gevonden worden. Hun twee Leo’s helpen op de achtergrond mee. De uitbaters kennen elkaar nog van vroeger. De horeca ervaring van Carina en haar man Leo, die enige tijd Bistro ’t Baeken runden, komt goed uit. Vroegop heeft toen bij het stel gewerkt. De gezamenlijke geschiedenis gaat ver terug. ,,Ik mis de horeca verschrikkelijk”, zegt Van Vossen. ,,Dat we deze kans kregen, kon bijna niet mooier.”  

In de brasserie zal er in de keuken of bediening plek zijn voor mensen die om wat voor reden dan ook moeilijk aan werk komen. Dat de uitbaters een sociale onderneming willen voeren, was belangrijk voor pandeigenaar Arjan van Dijke.

Lees het hele verhaal in de Eendrachtbode van 25 juni.

Meer berichten