Logo eendrachtbode.nl
Foto: 112Markiezaten.

Poortvlietenaar aangereden door vrouwen verdacht van lachgasgebruik

Een 52-jarige man uit Poortvliet is zondagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval in Bergen op Zoom. Hij werd midden op de kruising Randweg Noord en de Burgemeester Wittelaan aangereden door een auto met daarin twee vrouwen uit Steenbergen. De politie meldt dat ze ballonnen in de auto gevonden hebben en omstanders verklaarden de dames lachgas te hebben zien gebruiken. 

Een personenauto met daarin de 52-jarige man uit Poortvliet sloeg op de kruising af om in de richting van Halsteren te rijden. Midden op de kruising werd zijn auto geramd door een andere auto met daarin twee vrouwen, 21 en 29 jaar uit Steenbergen. Zij reden mogelijk door rood. Alle drie de betrokkenen raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Eerste hulp
Meteen na het ongeval bleven verschillende mensen op de kruising om eerste hulp aan de slachtoffers te verlenen. Van verschillende getuigen zijn verklaringen opgenomen. Het rijbewijs van de 21-jarige bestuurster van de auto die mogelijk door rood reed is ingevorderd door de politie.

Meer berichten