Logo eendrachtbode.nl
Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

Twee personen aangehouden in Tholen met vermoedelijk gestolen goederen

Agenten hebben afgelopen nacht in Tholen twee personen aangehouden met vermoedelijk gestolen goederen. De goederen werden aangetroffen na een melding van een alerte getuigen. De eigenaren van de vermoedelijk gestolen goederen worden gevraagd zich te melden bij de politie.                                                                                                                  

Een oplettende getuige zag vannacht twee personen met een bootje slepen in Tholen. De getuige heeft hierop direct 112 gebeld, ook heeft de melder het duo in de gaten gehouden. Na verloop van tijd zag de getuige beide personen in twee voertuigen stappen. Deze voertuigen konden snel door de politie worden staande gehouden.

In één van de voertuigen troffen agenten twee bootjes en een elektrische fiets aan. Alle goederen zijn hoogstwaarschijnlijk van diefstal afkomstig. Beide personen zijn direct aangehouden.

Gestolen goederen

Bent u, of kent u de eigenaar van de aangetroffen goederen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. De zaak is bij de politie bekend onder registratienummer: 2020200982. Agenten spreken op social media vol lof over de alerte getuige.

Meer berichten