VS-ambassadeur weer in Tholen, nu bij Profielnorm
Logo eendrachtbode.nl
<p>De Profielnorm-directie leidt ambassadeur Pete Hoekstra (rechts met rode stropdas) rond. Naast hem zijn vrouw Diane. Links achterin burgemeester Ger van de Velde.&nbsp;</p>

De Profielnorm-directie leidt ambassadeur Pete Hoekstra (rechts met rode stropdas) rond. Naast hem zijn vrouw Diane. Links achterin burgemeester Ger van de Velde. 

VS-ambassadeur weer in Tholen, nu bij Profielnorm

VS-ambassadeur Pete Hoekstra was dinsdag voor de tweede keer in korte tijd op Thools grondgebied. Hij bezocht Profielnorm in Tholen. Het bedrijf oriënteert zich op uitbreiding van activiteiten in de Verenigde Staten en had daarom Hoekstra uitgenodigd voor een kennismaking en advies.

Profielnorm ’goes USA’. Met die insteek heeft het bedrijf via de Transatlantic Christian Council (TCC) een bezoek van VS-ambassadeur Pete Hoekstra geregeld. De Thoolse onderneming, die tussenvloeren voor magazijnen maakt, oriënteert zich serieus op de markt in Noord-Amerika en overweegt te gaan produceren in de VS of Canada. 

Concurrentie in Europa

Entresolvloeren verschepen over de Atlantische oceaan is kostbaar en daarom zou er een fabriek op Amerikaans grondgebied moeten komen. Dat kan op eigen benen, maar gaat dan wel lang duren. Samenwerken met andere bedrijven of investeerders behoort ook tot de mogelijkheden. ,,Er is veel concurrentie in Europa”, verklaart directeur Jos Schot zijn interesse in de VS. ,,We gaan jullie graag helpen je keuze te maken. De Verenigde staten houdt Europa goed in de gaten. We hebben een goede relatie en willen die altijd versterken”, zei Hoekstra.

Lees het hele verhaal in de Eendrachtbode van 1 oktober. 

Meer berichten