Logo eendrachtbode.nl
<p>Foto: In de bieb in Sint-Annaland worden voortaan meer activiteiten georganiseerd zoals op deze foto. Immunoloog Ger Rijkers hield een kindercollege over allergie&euml;n.&nbsp;</p>

Foto: In de bieb in Sint-Annaland worden voortaan meer activiteiten georganiseerd zoals op deze foto. Immunoloog Ger Rijkers hield een kindercollege over allergieën. 

Bieb in de buurt verdwijnt uit Stavenisse, Scherpenisse, Poortvliet en AJP

In Anna-Jacobapolder, Stavenisse, Scherpenisse en Poortvliet kunnen binnen afzienbare tijd alleen nog boeken worden afgehaald. De Bieb in de buurt in die dorpen verdwijnt. De collecties worden verdeeld over de Bieb in de buurt-vestigingen in Sint-Maartensdijk, Oud-Vossemeer en Sint Philipsland. 

De bieb in de buurt had ook een ontmoetingsplaats moeten zijn, maar dat is in de kleinere kernen volgens Bibliotheek Oosterschelde niet het geval. 

De collectie en activiteiten in de bibliotheek in Sint-Annaland in de brede school worden uitgebreid. Activiteiten voor jeugd en volwassenen. Er is daar samenwerking met Anna Zorgt en Jij op Tholen. De openingstijden worden verruimd en de bieb opnieuw ingericht. 

2021

In Tholen stad blijft de Bieb in de buurt onveranderd in het gemeentehuis, half 2021 verhuist de bibliotheek naar de brede school. Daar komt ook een gevarieerde collectie en een groter aanbod van activiteiten. 

Alle veranderingen worden in 2021 doorgevoerd. 

Meer berichten