Logo eendrachtbode.nl
Foto: Noa Koolen speelt saxofoon bij Accelerando.

Noa Koolen uit Sint-Annaland doet mee aan de musical vierdaagse

In ‘Van wie bin jie d’r jin’ gaan we langs bij jonge Tholenaren en Sint Philipslanders die aan het begin van hun leven staan. Wat houdt ze bezig? Wat vinden ze belangrijk? Waar willen ze naar toe? Deze week: Noa Koolen (12) uit Sint-Annaland.

Van wie bin jie d’r jin?

Mijn moeder is Natasja Koolen, zij is gastouder en vangt hier in huis kinderen op. Er komen hier dus veel kleine kinderen, dat is wel gezellig. Soms help ik door met de kleintjes te spelen. Mijn vader is Johnny, hij is monteur in landbouwmechanisatie. Verder heb ik een broer, Thom, en twee zussen, Sanne en Lieke. Ik ben de jongste van het stel. Soms is dat leuk, maar niet altijd: af en toe heb ik gewoon drie moeders.

Wat wil je later worden?

Ik wil graag lerares worden op een basisschool, en het allerliefst muziekjuf.

Wat zijn je hobby’s?

Ik ben lid van fanfare Accelerando. Onze hele familie is lid, behalve papa. Die supportert ons. Ik speel blokfluit en saxofoon. We treden ook weleens op, maar nu kan dat door corona niet.

Wat doe je nog meer?

Ik hou ook erg van dans en theater, ik volg buiten schooltijd ook de theaterklas van ’t Rijks. Daar zijn we nu bezig met de eindejaarsviering. In de herfstvakantie doe ik een musical vierdaagse bij Par 16 in Bergen op Zoom. Dat heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Dan ga je vier dagen aan de slag om een mini-musical te maken. Een voorstelling is lastig in deze tijd, daarom filmen ze het, zodat ouders ons toch kunnen zien. In een musical spelen vind ik geweldig.

Lees meer in de Eendrachtbode van 22 oktober 2020.

Meer berichten