Afbeelding
Foto: Richard Lindhout van WebRidge en Eveline Poot van De Speelkrael.

Doel van De Speelkrael komt in zicht

Speeltuinvereniging De Speelkrael in Scherpenisse krijgt tienduizend euro van het VSB fonds. Bovendien maakt de organisatie kans op eenzelfde bedrag van het ANWB Fonds.

Met het bedrag van het VSB fonds en de opbrengst van de collecte (1096,85 euro) komt de teller op een totaal van 73.156 euro. Als er ook tienduizend euro van het ANWB fonds komt, gaat het totaalbedrag al aardig in de richting van het streefbedrag van een ton. Met dat bedrag kan De Speelkrael fase 1 realiseren: grondwerk, een omheining en diverse speeltoestellen.

Stemmen

Het ANWB Fonds geeft per provincie tienduizend euro aan het meest inspirerende maatschappelijke project. Stemmen kan nog tot 24 november via www.anwb.nl/stem. Op de site staan 70 initiatieven, waarvan vijf Zeeuwse. De Speelkrael is het enige Thoolse initiatief. 

Website

De Speelkrael heeft nog meer goed nieuws te melden: de website www.despeelkrael.nl is in de lucht. Hierop staat informatie, het laatste nieuws en een teller die de financiële stand bijhoudt. Ook zijn hier een aantal speeltoestellen te vinden die nog gesponsord kunnen worden.

Lees er meer over in de Eendrachtbode van 29 oktober 2020.