Afbeelding
Foto: Bianca (links) en Denise Westdorp hebben zin om te verhuizen.

Denise en Bianca Westdorp verhuizen naar De Kaoie

Voor het eerst op jezelf gaan wonen is een hele stap. Dat vinden Denise (20) en Bianca (19) Westdorp ook. Nu nog wonen ze bij hun ouders in Sint-Annaland, maar binnenkort verhuizen ze naar het gloednieuwe gebouw De Kaoie van Sjaloom Zorg.

Samen naar de Kaoie gaan maakt de stap makkelijker, vinden ze. Hoewel ze de meeste inwoners van het nieuwe woonzorgcomplex al wel kennen. Dat is te merken: van iedereen die binnenkomt kennen de zusjes de naam. ,,Dag Romy, dag Corien, dag Marco. Ja, we kennen al onze buren al. Van school, werk of voetbal. Gelukkig zijn ze allemaal heel aardig.” Blijven slapen in hun nieuwe onderkomen vindt Bianca nog het spannendst. ,,Dan app je mij maar, hoor”, zegt Denise lief. Samen kijken ze er naar uit de nieuwe omgeving te gaan verkennen.

Sjaloom Zorg heeft in Sint-Annaland een nieuw woonzorgcomplex laten bouwen. De bewoners nemen deze weken hun intrek. Sommige komen uit de Annewas, even verderop. Anderen zijn nieuw bij Sjaloom. In de Eendrachtbode van 5 november wordt er uitgebreid aandacht aan besteed.