Logo eendrachtbode.nl
Foto: Tonnie Oostdijk won een mooi bedrag.

Prijs postcodeloterij 250.000 euro valt in Oud-Vossemeer

Het zal je maar gebeuren: je kijkt je bankrekening na en daar staat opeens zo’n 23.000 euro extra op. Foutje van de bank? Nee, een prijs in de Postcodeloterij!

Het overkwam Tonnie Oostdijk uit de Weelhoekstraat in Oud-Vossemeer. De weekprijs van de Postcodeloterij, in totaal 250.000 euro, viel op de even nummers van haar straat. Het bedrag werd verdeeld over vijftien loten, die in deze straat meedongen naar een prijs. Na aftrek van belasting bleef er per lot 11.600 euro over. ,,Een prachtig bedrag”, straalt Tonnie, die twee loten heeft. ,,We dachten eerst dat er iets verkeerd gegaan was. Pas dagen later kregen we bericht van de Postcodeloterij dat we inderdaad gewonnen hadden.”Zij en haar man Leen willen het bedrag gebruiken om de woonkamer op te knappen. ,,Onze spulletjes zijn tochal zo’n twintig jaar oud”, vertelt Tonnie.,, Dus we kunnen wel iets nieuws gebruiken. Misschien ook een nieuw behangetje. En samen een weekje weg.”

Drie maanden mee

Een stukje verder in de straat woont Ad Dingenouts, eveneens de gelukkige eigenaar van twee loten. ,,Mijn vrouw speelt al heel lang mee, ik pas drie maanden.” Ook hij had het geld voordat hij bericht kreeg van de Postcodeloterij.

Lees meer in de Eendrachtbode van 4 maart 2021.

Meer berichten