Logo eendrachtbode.nl
Foto: Robbert met zijn zoontje Nilan.

Robbert Kuipers voelt zich helemaal thuis in Sint-Annaland

Robbert Kuipers is door zijn baan als vestigingsmanager bij Hubo een bekend figuur in Sint-Annaland. Hij woont er nu elf jaar en heeft het prima naar zijn zin. Zijn grootste passie is de voetbalclub NAC uit Breda. Hij is lid van de supportersclub en bezocht alle thuiswedstrijden en de helft van de uitwedstrijden. Helaas ligt dat nu allemaal stil door corona. 

Zestien jaar geleden ging Robbert, die toen in Halsteren woonde, met zijn neef mee naar de haven van Sint-Annaland. Zijn neef had een afspraakje met een meisje en zij had ook iemand meegenomen. Op deze manier ontmoette Robbert voor het eerst Marlies van Beveren. Het werd erg gezellig die dag en Robbert en Marlies konden het uitstekend met elkaar vinden. Er ontstond een relatie en in 2010 gingen ze samenwonen in de De Casembrootstraat. 

NAC is heel belangrijk voor Robbert, want deze voetbalclub is echt zijn passie. Zijn vader werkte lange tijd als keukenverkoper in een pand dat direct naast het NAC stadion in Breda lag. Er was een goede relatie met de grote buurman en daarom kreeg hij een gratis seizoenkaart. Op deze manier werd vader Kuipers een echte supporter van NAC Breda. 

Lees het hele verhaal met Robbert Kuipers in de Eendrachtbode van 18 maart.

Meer berichten