Logo eendrachtbode.nl
Foto: In zijn vrije tijd is Jeroen vaak te vinden in zijn loods.

Jeroen van Keulen had niet kunnen denken dat vaderschap zo mooi zou zijn

Jeroen van Keulen kwam op zijn twaalfde jaar in Sint-Maartensdijk wonen en vond direct aansluiting bij zijn leeftijdsgenoten met wie hij nog steeds bevriend is. Met vriendin en dochter heeft hij het enorm naar zijn zin in de smalstad en hij is in zijn vrije tijd vaak te vinden in zijn loods aan het industrieterrein.

Jeroen bracht zijn kinderjaren door in het plaatsje Duiven bij Arnhem. Zijn vader zat bij defensie en hij heeft één zus. Hij ging er naar de basisschool, kon lekker spelen en had er fijne kinderjaren. ,,Meestal was ik aan het racen met mijn skelter want ik had van jongs af aan belangstelling voor auto’s.” 

Dialect

Toen Jeroen in groep acht zat, verhuisde het gezin naar Sint-Maartensdijk. De vader van Jeroen ging in Woensdrecht werken en in Smerdiek kochten ze een nieuwbouwwoning in de Meerkoetenlaan. ,,Ik had het direct goed naar mijn zin. We stonden versteld van de enorme ruimte en de heerlijke rust die er heerste. De zee vlakbij en een prachtige natuur. Er ging een wereld voor ons open.” Jeroen had wel even moeite met het dialect, maar dat wende snel. ,,Ik weet nog goed dat ik voor het eerst om een visje ging bij een viskar en wist niet wat ik hoorde. Ik kon er niets van verstaan.” Inmiddels kan hij het wel verstaan en spreekt hij het ook wel wat. 

Dochtertje

Op een gegeven moment kreeg Jeroen belangstelling voor één bepaald meisje. Het was Melissa Lier en ze was vriendin met zijn zus Marijke. Zo leerde hij haar kennen en na lange tijd bracht hij haar weleens weg en vond hij haar steeds aardiger worden. Uiteindelijk klikte het en ontstond er een relatie. Op vijftien januari 2014 gingen ze samenwonen en kochten ze een mooie woning aan de Oostsingel in Smerdiek. Op twee mei 2019 werd hun dochtertje geboren: Floor. Jeroen is er helemaal weg van. ,,Eerst had ik zoiets van ‘wat moeten we met een kind?’ maar nu zou ik haar niet meer willen missen. Ik hadn ooit kunnen denken dat het vaderschap zo mooi zou zijn. Als ik haar optil, stroomt mijn hart over van liefde.”

Lees meer in de Eendrachtbode van 1 april 2021.

Meer berichten