Logo eendrachtbode.nl
<p>De tweede prijs ging vorig jaar naar deze foto van Anita Poot.&nbsp;</p>

De tweede prijs ging vorig jaar naar deze foto van Anita Poot. 

( )

De Thoolse seizoenen op de gevoelige plaat

De gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend organiseren dit jaar weer gezamenlijk een fotowedstrijd. Het thema is ‘Beleef de seizoenen in Tholen’. De makers van de beste drie foto’s krijgen een cadeaubon, die te besteden is bij een lokale ondernemer en hun foto’s komen op de omslag van de nieuwe gemeentegids te staan. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto. Foto’s kunnen aangeleverd worden tot en met 30 mei.

Al meer dan een jaar zijn we door het coronavirus meer thuis dan anders. Maar ondanks alle maatregelen, zijn er zeker nog wel mogelijkheden om te genieten, juist omdat er in de gemeente Tholen zoveel rust en ruimte is. Foto’s mogen maximaal twee jaar oud zijn, dus ook met foto’s die al eerder genomen zijn, kan meegedaan worden aan de fotowedstrijd.

Jury 

De jury, die bestaat uit burgemeester Marleen Sijbers, een medewerker van de gemeente Tholen en een medewerker van stichting Tholen Beter Bekend, kiest uit alle inzendingen negen foto’s die om de eerste, tweede en derde plaats strijden tijdens een stemronde op Facebook. Deze foto’s komen op de omslag van de nieuwe gemeentegids. De overige zes foto’s krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids. Daarnaast wordt door Stichting Tholen Beter Bekend de mooiste belevingsfoto gekozen, die rechtstreeks in de prijzen valt. Bij deze foto gaat het erom dat je mensen ziet die genieten in de gemeente Tholen. Ook deze foto krijgt een plaats in de gemeentegids. De foto’s worden ook gebruikt voor de website www.eilandtholen.nl.


Prijzen
De eerste prijs is een bon ter waarde van 75 euro, te besteden bij een lokale ondernemer. De tweede prijs is een bon van 50 euro en de derde prijs een bon van 25 euro. De beste belevingsfoto levert eveneens een bon van 75 euro op. Aanleveren kan via het digitale formulier op www.tholen.nl

Meer berichten