Logo eendrachtbode.nl

Leunis Makelaars heeft dé datingsite voor woningzoekers

Ben je van plan om te verhuizen, maar weet je niet of er iemand op jouw woning zit te wachten? Leunis Makelaars uit Tholen heeft daar een oplossing voor gevonden. Op de website van het makelaarskantoor staat waar mensen met verhuisplannen precies naar op zoek zijn. ,,Het is een soort daten voor woonzoekenden”, zeggen Arno Leunis en Henk Sturris.

Advertorial

Meer dan zeshonderd mensen hebben zich bij Leunis Makelaars aangemeld voor hulp bij het zoeken van een nieuw huis. Henk: ,,Een paar jaar geleden was het normaal dat je eerst je huis verkocht en daarna pas op zoek ging naar iets anders. Dat is tegenwoordig anders. Mensen die hun huis willen verkopen, wachten omdat ze eerst iets willen vinden dat bij hen past. Daardoor zitten veel mensen op elkaar te wachten.”

Gratis platform

Leunis is met een oplossing gekomen: een gratis platform waar woningzoekenden hun wensen kunnen doorgeven. De pagina is online en te zien via de website van het makelaarskantoor. ,,Je kan eenvoudig invullen waar je naar op zoekt bent. In welke woonplaats, hoeveel slaapkamers je wilt en hoeveel de woning ongeveer mag kosten. De gegevens komen bij ons binnen en wij plaatsen ze na een check anoniem op de pagina. Je kan daar een eigen tekst bij schrijven waardoor je het zoekertje iets persoonlijks mee kan geven”, vertelt Arno. ,,Het is een soort daten voor woningzoekenden. Wie interesse heeft, komt dan via ons met je in contact.”

Over de brug

Veertig procent van de woningen die Leunis verkoopt, gaat momenteel naar mensen van over de brug, maar het liefste zouden ze mensen van het eiland aan een woning helpen. Aankoopcoach Leunis Makelaars, opgericht in 1975, wordt geleid door Arno en Henk en heeft het kantoor aan de Markt in Tholen. Met Arie Knulst erbij telt het team drie gecertificeerde makelaars/ taxateurs en Margot van Groningen is kandidaat makelaar. ,,Daar ben je niet bij ieder kantoor van verzekerd”, zegt Henk. ,,Daardoor zijn we flexibel. Dat is zeker in deze tijd heel fijn.”

Aankoopcoach

In de huidige omstandigheden van de woningmarkt is het belangrijk om na een bezichtiging snel een bod uit te brengen. Om snel een goede keuze te maken, biedt Leunis sinds kort hulp met een aankoopcoach aan mensen die met een andere makelaar te maken hebben. Arno: ,,Je kunt zelf goed bepalen of een badkamer naar je zin is, maar er zijn genoeg dingen die om de hoek komen kijken waar je hulp van een expert bij kan gebruiken.” Henk vertelt dat het juist in deze tijd, waar overbieden de norm is, het verstandig is om een makelaar in de arm te nemen. ,,Wij hebben een groot bereik. Een makelaar verdien je echt terug.”

Leunis Makelaars

Markt 6

4691 BX Tholen

Tel. 0166 - 604522

www.leunis.nl

Meer berichten