Logo eendrachtbode.nl

Havenplein Festival in Sint-Annaland op data van braderie

Omdat voor het tweede achtereenvolgende jaar de braderie in Sint-Annaland niet doorgaat hebben café An de Slôôve, 2K Music en Macgregorsound de handen ineen geslagen om wel voor een muziekspektakel op het Havenplein te zorgen. Het Havenplein Festival is vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus. 

,,Er is gekozen voor een festivalvorm, zodat we op het plein de anderhalvemeterregel los kunnen laten en zoals vanouds onbezorgd en vrij kunnen feesten. Want daar zijn niet alleen wij, maar heel het eiland Tholen aan toe!”, zeggen André van Ast van De Slôôve, Erik Scherpenisse van 2k Music en Malcolm Macgregor van Macgregorsound. Er is een programma met bands en dj’s.

Omheind

Het Havenplein wordt een omheind festivalterrein met muziekpodium, bars, terras en foodtrucks. ,,Bij de toegangspoort maken we gebruik van de Corona Check App. Iedereen die volledig is gevaccineerd of enkele dagen vooraf een gratis test heeft gedaan via ‘Testen voor Toegang’ is welkom.”

Braderiegevoel 

Van Ast, Scherpenisse en Macgregor hopen het oude ’braderiegevoel’ terug te krijgen. ,,Het reüniegevoel van al die oude bekenden die je weer tegenkomt, het ophalen van herinneringen aan al die legendarische stapavonden, het samen genieten van een koud biertje en dansen op het plein.”

De voorverkoop is alleen online en begint woensdag 7 juli om 19:00u via www.cafeandesloove.nl. Er zijn combitickets, maar kaartjes voor alleen de vrijdag of zaterdag. Op vrijdag begint het programma 20.30 en op zaterdag 16.00 uur.

Meer berichten