Logo eendrachtbode.nl

Nieuw restaurant in Scherpenisse opent vrijdag

Voormalig hotel De Gouden Leeuw in Scherpenisse stond al jaren leeg, maar de afgelopen maanden werd er weer druk gewerkt. Will van Haaften en zijn partner Alexandra Tello zijn negen maanden bezig geweest om het pand op te frissen en te schilderen. Wegens sluiting van de horeca voor de COVID mochten we helaas toch niet open. Vrijdag opent hun nieuwe restaurant La Torre haar deuren.

Negen maanden klusten ze in het pand, dat al vier jaar leeg stond. De donkere kleuren werden vervangen door fris wit, groen en rood. ,,Vele muren moesten vier keer over voor het dekte”, verzucht Will. ,,Het restaurant hebben we geverfd, de kozijnen binnen, de hotelkamers. De brasserie is een initiatief en ontwerp van onze vriendin Ilse, die hiervoor een opleiding heeft gevolgd. Het technische gedeelte heeft een goede vriend van ons op zich genomen. Hiervoor zijn we ze zeer dankbaar.” 

Alles zelf

Buurtbewoners kwamen af en toe een kijkje nemen. ,,Ze vroegen weleens, wanneer is het nou eens klaar”, vertelt Alexandra. ,,Maar we hebben bijna alles zelf gedaan. Dat duurt even. En we wilden pas open als het echt goed was.” Zover is het nu en vrijdag gaan de deuren voor het eerst open.

Lees meer in de Eendrachtbode van 9 september 2021.

Meer berichten