Logo eendrachtbode.nl

Martijn de Jonge kijkt graag naar veldrijden en crossen

Martijn de Jonge groeide op in Tholen-stad, maar woont sinds 2009 in Poortvliet. Hij vindt het daar erg rustig en houdt ervan op zichzelf te zijn. Hij werkt in Bergen op Zoom en hij badmintont al 35 jaar bij Batho in Tholen. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met wielrennen.

Tot zijn achtste jaar woonde Martijn in de Kotterstraat in Tholen-stad. Hij was in het ziekenhuis in Bergen op Zoom geboren op elf maart 1978. Zijn beide ouders waren verpleegkundigen, zij werkten bij Vrederust in Halsteren waar ze elkaar ook leerden kennen. Martijn had één zus: Maaike, die twee jaar jonger was dan hij. 

Veldrijden en crossen

Zijn vriendin Kim houdt van veldrijden en crossen en daardoor is Martijn zich ook gaan interesseren voor die sport. Samen gaan ze er nogal eens op uit om er naar te kijken. ,,We gaan altijd wel naar de cross in Loenhout. De hele entourage erbij zorgt voor een soort festival. Wij gaan echt voor de sport en de bijbehorende spanning. Er zijn er ook die alleen voor de drank gaan en niets van de wedstrijd zien.”

Lees meer in de Eendrachtbode van 9 september 2021.

Meer berichten