Logo eendrachtbode.nl

Mariëlle van Houdt is altijd in voor veranderingen

Mariëlle van Houdt is geboren in Waalwijk en woont sinds 2002 in de gemeente Tholen. Voor de liefde kwam ze hier naar toe en nog steeds heeft ze het er goed naar haar zin. Na diverse banen heeft ze nu een eigen onderneming, evenals haar man. Ze woont erg graag buitenaf en is altijd in voor veranderingen.

Haar eerste huis op Sint-Annaland heeft ze dan ook alweer geruild voor een villa bij Oud-Vossemeer. In 1999 was Mariëlle met haar ouders op vakantie in Zandvoort. Het werd de vakantie van haar leven, want daar kwam ze in aanraking met Jordi van Houdt uit Tholen-stad. Die was daar met zijn vrienden op vakantie. Ze werden verliefd op elkaar en het bleek al snel meer dan een vakantieliefde te zijn. Na twee jaar verkering kochten ze samen een huis aan de Hoenderweg in Sint-Annaland en gingen ze samenwonen.

Buitenaf

Toen het huis helemaal verbouwd was, kwamen Mariëlle en Jordi op het idee om een huis buitenaf te kopen. ,,We keken eens wat rond en op een gegeven moment zagen we dat het huis langs de Mareweg te koop kwam, nadat er pas een nieuw rieten dak op was gekomen.” Ze gingen eens poolshoogte nemen en zagen tal van mogelijkheden. Ze kochten het huis in 2011.

Lees meer in de Eendrachtbode van 23 september 2021.

Meer berichten