Logo eendrachtbode.nl
<p>De politie haalde donderdagmiddag auto&#39;s van de weg bij de stoplichten bij Tholen. Ze werden gecontroleerd bij de nabijgelegen parkeerplaats.</p>

De politie haalde donderdagmiddag auto's van de weg bij de stoplichten bij Tholen. Ze werden gecontroleerd bij de nabijgelegen parkeerplaats.

( )

Politie haalt bij Tholen trouwstoet van de weg

De politie, belastingdienst, openbaar ministerie en de marechaussee hebben donderdag samen een controle gehouden bij de stoplichten bij Tholen. Daarbij is een 23 auto’s tellende trouwstoet wegens asociaal rijgedrag aan de kant gezet en zijn alle inzittenden gecontroleerd. 

De instanties hebben donderdag ook in Bergen op Zoom auto’s en bestuurders gecontroleerd. Het was een regionale actie tegen ondermijnende criminaliteit. Met name duurdere auto’s zijn daarom van de weg gehaald. ,,Grote auto’s, dure kleding en een opzichtige levensstijl, onduidelijk is waar het vermogen vandaan komt”, stelt de politie. ,,Mogelijk is het afkomstig uit criminele activiteiten, dan is iemand al gauw verdacht van witwassen. Daarom controleerden we op dit onverklaarbaar vermogen.” 

UPDATE: In een eerdere versie van dit bericht stond dat er bij de controle op Tholen ook drugs is gevonden, maar de vondsten en de bijbehorende aanhoudingen bleken na navraag bij de politie in Bergen op Zoom te zijn gedaan.

Lees verder in de Eendrachtbode van 14 oktober. 

Meer berichten