Logo eendrachtbode.nl

Dieseldieven gepakt op Molenvlietsedijk Tholen

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag op de Molenvlietsedijk in Tholen vier jonge mannen aan op verdenking van diefstal van diesel uit een geparkeerde vrachtwagen.

Omstreeks 01.20 uur meldde een getuige een verdachte situatie aan de Nieuwlandsedijk in Tholen. Hij zag vier mannen met jerrycans sjouwen in de buurt van geparkeerde vrachtauto’s en kreeg het vermoeden dat zij diesel aan het overhevelen waren. Hij belde de politie en gaf een omschrijving door van het busje waar de mannen mee wegreden.

Op de Molenvlietsedijk kwamen agenten het busje met de vier mannen tegen. Omdat uit de controle genoeg aanwijzingen kwamen om de mannen als verdachte te kunnen aanmerken, zijn ze alle vier aangehouden. De auto en de mannen roken enorm naar diesel, hun kleding was gedeeltelijk doordrenkt met diesel en er werden jerrycans en een tuinslang aangetroffen die nog gevuld was met diesel.

De vier zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar hebben ze de nacht doorgebracht. De vier worden woensdag gehoord door de politie. Het gaat om twee mannen van 20 uit Someren en Eindhoven en twee mannen van 22 en 27 met een onbekende woonplaats.

Lees meer in de Eendrachtbode van 30 december.

Meer berichten