Logo eendrachtbode.nl

Rosalien van Houdt uit Oud-Vossemeer wil later geen kantoorbaan

In ‘Van wie bin jie d’r jin’ gaan we langs bij jonge Tholenaren en Sint Philipslanders die aan het begin van hun leven staan. Wat houdt ze bezig? Wat vinden ze belangrijk? Waar willen ze naar toe? Deze week: Rosalien van Houdt uit Oud- Vossemeer. 

Van wie bin jie d’r jin? 

Mijn moeder heet Enna en zij is verzorgende IC bij de Schutse. Mijn vader is Johnny en hij werkt als zzp-er in de bouw. Ik heb drie zussen: van 9, 16 en 19. Verder hebben we een hond, een konijn en vogels. 

Waar zit je op school? 

Op het Calvijn College in Tholen, in het tweede jaar. Het leukst vind ik gym en beeldende vorming. Engels en aardrijkskunde vind ik moeilijk. 

Wat wil je later worden? 

Geen idee. In ieder geval geen kantoorbaan, want ik kan niet stilzitten. Binnenkort moet ik via school stagelopen bij een bakker in Sint-Annaland. Dat lijkt me heel leuk, want ik hou echt van bakken. Thuis doe ik dat ook vaak, cake of taart bakken. Soms kook ik ook. Niet zo heel ingewikkeld, macaroni of zo. 

Kent u iemand die u zou willen opgeven voor deze serie? Neem dan contact op met de redactie via het emailadres redactie@eendrachtbode.nl

Meer berichten