Afbeelding

Van wie is Lize Snoei uit Poortvliet d’r jin?

In ‘Van wie bin jie d’r jin’ gaan we langs bij jonge Tholenaren en Sint Philipslanders die aan het begin van hun leven staan. Wat houdt ze bezig? Wat vinden ze belangrijk? Waar willen ze naar toe? Deze week: Lize Snoei (13) uit Poortvliet.

Van wie bin jie d’r jin?

Mijn moeder is Eline Snoei, zij werkt thuis en in onze fruitstalletjes. Mijn vader is Aad Snoei, hij werkt in de bouw en op zaterdag verkoopt hij groente en fruit in Rotterdam. Ik heb twee zusjes, Sarah (tien jaar) en Rachel (acht jaar) en twee broertjes, Jesse van vijf en Juda is één jaar oud.

Wat doe je in je vrije tijd?

Veel afspreken met vriendinnen. Het is wel jammer dat mijn vriendinnen niet in Poortvliet wonen. Mijn beste vriendin woont in Stavenisse, anderen wonen in Tholen of Scherpenisse. Verder teken ik graag. Het liefst zou ik een Ipod hebben, maar die zijn heel duur. Misschien wel 700 euro, en dan komt er nog van alles bij, zoals een hoes en een tekenpen. Dus ben ik aan het sparen.

Wat wil je later worden?

Dat weet ik nog niet. Misschien iets in de zorg of lerares beeldende kunst.

Lees het hele verhaal met Lize Snoei in de Eendrachtbode van 9 maart.

Wil jij geïnterviewd worden voor deze rubriek of ken je iemand die je zou willen opgeven? Stuur een mailtje naar redactie@eendrachtbode.nl 

Je moet wel tussen de 12 en 18 jaar oud zijn.