Afbeelding

Jan, Eric en Michael werken samen 80 jaar bij Multi-tech in Tholen

Bijna alle medewerkers van Multi-tech in Tholen hebben een jubileum of lustrum te vieren. Michael van Hoorn, Jan Hage en Erik Quist reviseren walsen voor de productie van kunststofplaat en film en maken zelf ook verschillende attributen van diverse kunststoffen. Snel handelen om klanten te helpen, zit er helemaal in gebakken. ,,Mijn kortste weekend duurde iets meer dan 24 uur”, vertelt Erik.

Voor de 44-jarige Michael van Hoorn uit Oud-Vossemeer is Siem Jansen zijn enige werkgever geweest. Op zijn negentiende vroeg hij of hij mocht blijven na zijn eindstage bij het Thoolse bedrijf toen nog Jansen Tholen. Ook Erik Quist uit Sint-Maartensdijk bleef er na zijn stage hangen. 

In de bouw

Jan Hage uit Stavenisse werkte in de bouw toen hij door omstandigheden thuis kwam te zitten. Inmiddels werkt hij ook al weer dik 25 jaar bij Multi-tech in Tholen. 

Lees het hele verhaal met de jubilarissen in de Eendrachtbode van 22 februari.

Alleen abonnees kunnen alles lezen wat de Eendrachtbode te bieden heeft. Daarin lees je niet alleen al het nieuws van Tholen, maar ook de meest complete uit-agenda. Op papier of digitaal.