Afbeelding

Ademloos luisteren in het Vlooientheater in Tholen

Zo’n twintig kinderen (met ouders en grootouders) luisterden zaterdagmiddag ademloos naar de verhalen, en mochten ook zelf het podium betreden. Zaterdag werden in het Vlooientheater onder andere een sprookjesbos en een sprookjeskasteel naar het oude stadhuis in Tholen gebracht. 

’s Avonds gaf het gezelschap een voorstelling voor volwassenen. Ook dit was een interactieve voorstelling, waarbij in twee teams theatersport werd bedreven. Als opdrachten moesten de deelnemers iets met muziek doen, of iets met film.

Het Vlooientheater is een initiatief van Caroline Bertolin. Deze Française woont in Tholen en zet zich in voor podiumkunsten. 

405 euro cultuursubsidie

Het Vlooientheater krijgt 405 euro subsidie van de gemeente. Het Cultuurplein Tholen heeft een positief advies gegeven op de aanvraag, vertelt wethouder Hilde Moerland. ,,We hebben goede reacties gehoord over het Vlooientheater. We zijn er blij mee.”

Lees het hele verslag in de Eendrachtbode van 28 maart.

Alleen abonnees kunnen alles lezen wat de Eendrachtbode te bieden heeft. Daarin lees je niet alleen al het nieuws van Tholen, maar ook de meest complete uit-agenda. Op papier of digitaal.