Logo eendrachtbode.nl

Willem Hoogenraad roept anderen op om ook naar Sint Maarten te gaan

Willem Hoogenraad geeft maandagavond een presentatie in de Oesterschelp in Tholen over zijn maand in Sint Maarten. De Tholenaar is samen met vier andere weldoeners naar het eiland afgereisd om te helpen bij de wederopbouw. Hij heeft veel getimmerd, hulpgoederen uitgedeeld en gebeden. De ex-marinier roept Tholenaren op om er ook naartoe te gaan.

Hoogenraad en zijn vier metgezellen, die hij kent via zijn pastoraal werk in een christelijke verslavingskliniek in Wemeldinge, stapten zes weken geleden op het vliegtuig. Inmiddels zijn ze ook weer afgelost. De Tholenaar zou het liefst hebben dat er iedere maand een groep van vijf zit. ,,Ik zou graag meer mensen mobiliseren. In Tholen heeft ook Jorian Eerland zich al aangemeld om te gaan. Hopelijk komen er meer mensen."

Onbetaald verlof 

Om er zoveel mogelijk enthousiast te maken, geeft hij maandagavond een presentatie in de Oesterschelp. Die begint acht uur. Hij gaat zelf volgend jaar pas weer, het is dan ook niet voor iedereen een makkelijk stap. ,,We betaalden ons eigen ticket, velen namen onbetaald verlof." Via mensen in hun omgeving zamelden ze geld in om de ontbrekende gelden te bekostigen.

Meer berichten