Afbeelding

'Geen verband tussen inbraken Tholen'

Tholen stad werd de afgelopen week geteisterd door inbrekers. Maandagnacht is ingebroken in de apotheek, donderdag of vrijdag was het raak bij de kringloopwinkel in de Postweg, de dag ervoor is een personenbusje gestolen in Hertenkamp en in diezelfde nacht is ook ingebroken in Meulvliet. De politie vraagt mensen met tips contact op te nemen. Behalve de auto, is alleen bij Meulvliet bekend dat er een kleine buit is meegenomen.

De politie gaat er van uit dat er geen verband is tussen de verschillende inbraken. Er is geen bewijs aangetroffen dat op een verband duidt, zegt een woordvoerder.

De inbraak in Meuvliet is in de nacht van 13 of 14 februari tussen één en twee uur gebeurd. De auto in Hertenkamp is de periode van woensdag tien uur tot donderdagochtend half negen gestolen.

De inbraak in de kringloopwinkel is tussen donderdag 15 februari vier uur en vrijdagochtend kwart over negen gebeurd. Bij de apotheek is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken tussen half negen 's avonds en half drie 's nachts.

Bellen voor tips kan naar 0900-8844.