Logo eendrachtbode.nl

Grote tandartsenpraktijk in oude Rabobank Sint-Annaland

In de voormalige Rabobank in Sint-Annaland komt een grote tandartsenpraktijk met zes stoelen. De 29-jarige Daniel Dos Santos Silva uit Pacos de Brandao in Portugal is de directeur van de besloten vennootschap Portdam die hiervoor is opgericht.

Hij neemt de tandartsenpraktijk van Peter Verkouteren (59) in de Voorstraat in Sint-Annaland over. Bovendien komt tandarts Jos van Dort (65) uit Sint-Maartensdijk over naar de nieuwe tandartsenpraktijk in Sint-Annaland. Verkouteren stopt ermee, maar Van Dort gaat nog een aantal jaren door. Hij sluit echter zijn praktijk in Maartenshof, waarmee de laatste tandarts uit Sint-Maartensdijk vertrekt.

De echtgenote van Daniel Dos Santos, die nu in Middelharnis werkt, gaat ook naar Sint-Annaland. Daar zijn dan drie tandartsen beschikbaar. Ook komen er een mondhygiëniste en een preventie-assistente bij. Alles wat het tandartsenvak te bieden heeft, is vanaf april in de nieuwe praktijk in Sint-Annaland aanwezig. Dental MA uit Bleiswijk is begonnen met de verbouwing van het pand op de hoek van de Raiffeisenstraat/Crooswijck. Over drie maanden moet het karwei klaar zijn. Dental MA richt in heel Nederland tandartsenpraktijken in en doet dit in Sint-Annaland in opdracht van Portdam b.v., waarvan Agamotto holding b.v. uit Rotterdam de eigenaar is.

Lees meer in de Eendrachtbode van 31 januari. 

Meer berichten