Logo eendrachtbode.nl

Milou, Sharon en Corina zetten een moeder-dochter tattoo

Van wie het idee nou eigenlijk kwam? Milou Kot (25), Sharon Quist(22) en moeder Corina Quist kijken elkaar eens aan. Dat weten ze niet meer… ,,Ik weet nog wel dat we pas beslist hebben welk ontwerp het moest worden toen we in de auto naar de tattoeëerder gingen", lacht Sharon. ,,Pas toen dachten we: dit is het."

De Eendrachtbode gaat deze zomer op zoeknaar het verhaal achter de tattoo. Want waarom zetje een tatoeage op je lichaam en waarom nou net die?Deze keer spraken we met Corina Quist, Sharon Quist en Milou Kot.

Ze hadden zich van te voren goed georiënteerd. Via sites als Pinterest gingen moederen dochters op zoek naar de perfecte tattoo.,, Eerst dachten we aan twee hartjes, maar dat heeft iedereen al. En toen vonden we dit." Een pijl in de vorm van een hartje. ,,We wilden het niet te groot. Dit is perfect voor ons." De drie zijn heel close samen. Sharon woont nog thuis en Milou is twee maandengeleden getrouwd en hoogzwanger. Ook zij woont nog in Sint Philipsland ,,Ik heb achttienweken zwangerschapsverlof, dus alle tijd om koffie te komen drinken met m'n moeder", lacht ze. Sharon, die pas haar eigenzaak heeft, heeft iets minder tijd om koffie te drinken. ,,Maar we hebben dagelijks contact samen via whatsapp."

Lees het hele verhaal in de Eendrachtbode van 8 augustus. 

Meer berichten