Logo eendrachtbode.nl
Foto: Luka Snoep is geslaagd voor de havo. Ze gaat verpleegkunde studeren in Breda.

Roncalli-leerlingen krijgen diploma per tuk tuk of tandem

Luka Snoep uit Tholen heeft woensdag toch een diplomauitreiking gehad. De geslaagde havoleerling van het Roncalli kreeg namelijk bezoek van haar twee mentoren die op een tandem naar Tholen waren komen rijden. 

Alle mentoren van het Roncalli in Bergen op Zoom bezochten hun examenleerlingen met een speciaal vervoermiddel, bijvoorbeeld met een tuk tuk. Die van haar kozen een tandem. Zij reikten haar het bijzondere papier uit met een presentje. 

Examenstress 

Eerder dit jaar was Luka al bang voor examenstress, maar die bleef door corona uit. ,,Het is een beetje gek. De spanning is er niet geweest. Ik heb wel een herkansing gehad, maar ik moest maar 0,3 punt hoger halen voor economie. Ik stond er verder niet slecht voor.” 

Rood

De juffen Femke Ammerdorffer en Kristel Wessels (haar vader komt uit Sint-Annaland) hadden bij elkaar vijf adressen die ze af moesten. Ze zijn allebei dit jaar mentor geweest van Luka. Ze kwamen vanuit Oud-Vossemeer en gingen op de tandem verder naar Halsteren en Bergen op Zoom. Ze zagen er rood van.

Meer berichten