Afbeelding
Foto: Aanvoerder Raymond ten Voorden (midden) coacht jongens onder 15 jaar.

Raymond ten Voorden: ‘Stop zetten competitie kwam veel harder aan dan in maart’

De nieuwe aanvoerder van Tholense Boys, Raymond ten Voorden, doet er met zijn team alles aan om fit te blijven in deze tweede coronaperiode. Er wordt volop individueel en in kleine groepjes getraind in de sportschool of elders. Daarnaast traint Raymond het jeugdteam onder de 15 jaar en dat geeft ook een welkome afleiding in deze coronatijd.

Tholense Boys 1 begon in de voetbalcompetitie net op gang te komen toen deze opnieuw werd stopgezet. Deze keer zag men het wel aankomen, maar het kwam slechter uit dan de eerste keer.

Raymond is bezig aan zijn zesde seizoen in de hoofdmacht van Tholense Boys. Hij kwam toen terug van zijn tijd bij MOC’17 in Bergen op Zoom en begon met veel enthousiasme opnieuw bij zijn oude club onder trainer-coach Erwin de Nijs. ,,De seizoenen zijn sinds mijn zeventiende jaar voorbijgevlogen. Ik zie erop terug als een mooie tijd waarin we samen veel beleefd hebben en ik een volwassen voetballer ben geworden.” 

Adembenemend

Het hoogtepunt was voor Raymond vanzelfsprekend de promotie naar de tweede klas in de thriller tegen en in Wieldrecht. ,,De enorme drukte en de beladen sfeer herinner ik me nog heel goed. De gelijkmaker in de verlenging door de kopbal van Auke Bovenberg en daarna de strafschoppenserie waren adembenemend.”

Lees meer in de Eendrachtbode van 12 november 2020.