Logo eendrachtbode.nl

File door ongeval

Op Eendrachtweg (N286) tussen Lepelstraat en Tholen heeft maandagavond een flink ongeval plaatsgevonden. Minstens twee personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De weg tussen Tholen en Lepelstraat is meer dan twee uur afgesloten geweest, wat op Tholen voor een grote verkeersopstopping zorgde.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. Twee van de vier betrokken voertuigen stonden tegen de vangrail, de beide andere verspreid over 100 meter. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht. Vier ambulances zijn ter plaatse om hulp ter verlenen, de brandweer is aanwezig om een vrouw uit haar auto te knippen.

Door de afsluiting van de N286 ontstond een lange file van voornamelijk vrachtverkeer achter het ongeval. Op het hoogtepunt stond de file tot op de Oesterdam. Verkeersregelaars werden op diverse plaatsen ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. De grote drukte was mede het gevolg van werkzaamheden aan de A4 nabij Hoogerheide, waardoor de Oesterdamals omleidingsroute fungeerde.

Meer berichten