Logo eendrachtbode.nl

Julia Gladdines: ‘Bij mijn ouders werken is juist heel leuk’

In ’Van wie bin jie d’r jin’ gaan we langs bij jonge Tholenaren en Sint Philipslanders die aan het begin van hun leven staan. Wat houdt ze bezig? Wat vinden ze belangrijk? Waar willen ze naartoe? Deze week: Julia Gladdines (18) uit Tholen.

Van wie bin jie d’r jin?

Mijn vader is Ad Gladdines, hij heeft een restaurant op de Grote Markt in Bergen op Zoom, de Stadsburger en een ijssalon, daar tegenover. Mijn moeder heet Cindy, zij helpt ook in de zaak. Ik heb een oudere broer, Dani, en een zus, Mascha.

Waar zit je op school?

Nou, ik heb op het Roncalli gezeten, maar daar heb ik mijn diploma niet gehaald. Het was er hartstikke leuk hoor, ik heb een geweldige tijd gehad met mijn vriendinnen. Maar school zelf, daar heb ik zo’n hekel aan. Uiteindelijk heb ik mijn mavodiploma gehaald op de Vavo in Roosendaal. Daarna heb ik een half jaar een opleiding tot pedagogisch medewerker gedaan, maar dat was het ook niet. Dus ben ik in maart gestopt.

En wat doe je nu?

Ik werk fulltime bij mijn ouders in de zaak. Mensen vragen vaak of dat niet raar is, om voor je vader en moeder te werken. Maar het is helemaal niet raar, juist heel leuk.

Lees meer in de Eendrachtbode van 9 september 2021.

Meer berichten