Logo eendrachtbode.nl

Anna uit Stavenisse wil zieke dieren beter maken

In ‘Van wie bin jie d’r jin’ gaan we langs bij jonge Tholenaren en Sint Philipslanders die aan het begin van hun leven staan. Wat houdt ze bezig? Wat vinden ze belangrijk? Waar willen ze naar toe? Deze week: Anna Denissen (13) uit Stavenisse. 

Van wie bin jie d’r jin?

Mijn vader is Edwin Denissen, hij heeft een eigen bedrijf in Tholen, hij bouwt machines en robots. Mijn moeder heet Judi, zij is vrijwilligster in ‘t Wienkeltje in Stavenisse. Ik heb twee zusjes, Eva (10) en Leah (5). 

Op welke school zit je?

Het Calvijn College in Tholen, in het tweede jaar. Ik vind vooral beeldende vorming en biologie leuk, wiskunde vind ik minder. Hier in Stavenisse zat ik op de Rehobothschool, de middelbare school was even wennen. Nu moet ik een uur fietsen voor ik op school ben. Als het heel slecht weer is ga ik met de bus, en soms kan ik met papa meerijden als hij naar zijn werk gaat. 

Wat wil je later worden? 

Dierenarts. Ik hou veel van dieren en het lijkt me heel fijn als je zieke dieren beter kunt maken. Zelf heb ik een hamster.

Lees meer over Anna in de Eendrachtbode van 4 november 2021.

Wil jij ook in deze rubriek? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar redactie@eendrachtbode.nl of bel naar 0166 657007.

Meer berichten